Stavtorps Gårdsbutik online ett enkelt och säkert sätt att handla våra produkter när du inte hinner eller kan komma in till vår butik i Malmköping eller hittar oss på marknader.

Priser

Alla priser som anges är i svenska kronor och inkluderar svensk mervärdesskatt (12% på livsmedel).

Leverans sker med DHL Sverige AB enligt nedan. Vår ambition är att packa och skicka varorna samma eller följande dag som beställningen har registrerats hos oss. Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar, vi reserverar oss för eventuellt slutsålda varor.

DHL: Total leveranstid är normalt 2-5 arbetsdagar. Beställningen levereras till ditt närmaste Servicepoint ombud av DHL:s totalt 1300 ombud. Där utgår en avisering via e-post eller sms , det är alltså viktigt att använda en fungerande e-postadress samt ett giltigt mobilnummer.

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 249 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

En godkänd beställning är bindande, vill Du ändra eller ta bort din beställning så skall Du så fort som möjligt höra av dig till oss via e-post eller telefon, stavtorp@telia.com alt. 070 -731 80 82

Reklamation

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en defekt vara så kontakta oss så fort som möjligt och beskriv vad felet är, mejla stavtorp@telia.com

Vid eventuell retur är returadressen: Stavtorps Honung & Musteri , Stavtorp 642 96 Malmköping

Har du några frågor gällande dessa villkor är du välkommen att kontakta oss på stavtorp@telia.com